Vintersæsonens første ergometer regatta d. 27, november er i hus, og Sorø roerne hev hele seks Sjællands Mesterskaber hjem. Hertil to andenpladser og to tredjepladser, samt en masse personlige rekorder.

Sjællandske Mesterskaber er blevet virtuelt og landsdækkende samt den første del i Mesterskabs Turneringen, del II er Jyske Mesterskaber d. 8. januar og del III er Fynske Mesterskaber d. 5. marts.

På lige fod med sidste år, og grundet restriktioner, har klubberne selv fungeret som regatta arrangør.

En hel dag var fuld af IT opsætning – logge roere ind – visning på storskærme så roere og forældre kan følge løbende – indvejning af letvægtsroere – afspritning af udstyr – osv. Alt gik glat takket være stor hjælp fra Michael Hvid.

Sofie Steffensen og Mads Christensen strøg begge i mål som nr. 1 på 2.000 meter distancen.

Emilie Lindegaard og Rasmus Tipsmark kom også begge i mål som nr. 1 i Begynder 3min.

Christian Mølvig og Bjarne Hjorth vinder på 1.000 meter.

Helt nye kaproere så dagens lys og gennemførte deres allerførste konkurrence i flot stil.

Emilie Lindegaard, Rasmus Tipsmark, Storm Rasmussen og Tobias Kaldåstrøyl gennemførte de tre minutter og lærte lidt om hvordan et løb skal disponeres.

Aidan Mingo, Karl Alminde, Karl Høj nåede lige at ro DM udendørs i september, men stadig er ergometer løb helt specielt og det klarede de også flot.

Theodor Klæsøe-Lund valgte som ny kaproer at stille op på den krævende 2.000 meter distance til allerførste løb. Det klarede Theodor i stiv arm med et meget veldisponeret løb og i en flot tid som helt ny roer.

Katrine Wagner Lærkesen har som ungdomstræner, gennem længere tid, givet de nye unge roere blod på tanden til nu at koble sig på kapronings holdet.

Af de efterhånden erfarne junior A+B roere barberede flere op til 20-25 sekunder af PR fra sidste vinter. Det vidner om en meget stabil trænings indsats og lover godt for den kommende sæson.

Nu gælder det om at styrke muskulaturen henover vinteren og derfor er klubben også i gang med at undersøge muligheden for bedre plads og udstyr til dette.