Lokalafdelingen af Hjerneskadeforeningen i Vestsjælland fejrer foreningens 30-års fødselsdag og jubilæum og inviterer til en festlig begivenhed, som starter den 14. august fra kl. 13.00 på Værkerne i Sorø. Her lægges ud med et spændende foredrag af tidligere landsholdsspiller Per Røntved. Han fik desværre en hjerneskade (hjerneblødning), som brat sluttede hans karriere i de rød/hvide farver. Hans foredrag har titlen ”Fra fodbold til golf”. Hvis du kunne tænke dig at høre og møde Per Røntved, bedes du tilmelde dig til lokalforeningens formand, Lise, på telefon 22 99 39 72 eller på mail lise-n@live.dk. Foredraget er gratis, og der er begrænsede pladser.

Efter foredraget vil der være en mulighed for en tur på Sorø Sø med den charmerende turistbåd ”Lille Claus”, som er booket specielt til lejligheden. Her vil du kunne møde og hygge sammen med mange af medlemmerne, støtter og øvrige samarbejdspartnere. Der bydes på forfriskninger og humørfyldt jazzmusik på sejlturen med “Lille Claus”, der lægger fra kaj ved Søgade kl. 15.00. Jazz-orkesteret forlader os kl.16.00 efter første tur, mens båden tager en tur til Sorø Sø rundt. Også her er der begrænsede pladser og tilmelding til Lise.

Festdagen rundes af kl. 18.00 med fest og farver, idet det landskendte poporkester ”Klaus & Servants” kommer og optræder til ”Dinér og Dans” på Værkerne. Der vil der blive serveret en 3-retters menu, og prisen herfor bliver kun kr. 295,00. ”Dinér og Dans” er den eneste del af arrangementerne, hvor der er betaling.

Hvilke af disse spændende delarrangementer på denne festlige dag, som du ønsker at deltage på, er naturligvis individuelt, blot vil lokalforeningen blive meget glad, hvis interesserede vil kontakte Lise på telefon 2299 3972 eller på mail lise-n@live.dk med tilmeldingen. Lokalforeningen modtager tilmeldinger efter princippet: ”Først-Til-Mølle”.

Festlighederne vil foregå på:
Sorø Kultur- og Fritidscenter (Værkerne)
Frederiksvej 27, 4180 Sorø
(foredrag kl. 13 og Dinér og Dans kl. 18).
Samt kl. 15 på Sorø Sø med påstigning på ”Lille Claus” for enden af Søvej i Sorø.

Hent indbydelse