Søndag den 6. november kl. 10.30 præsenterer Dianalund B&U Kultur Sebastian Klein med showet ”Sebastians Skøre Safarishow”. Sebastian Klein kommer ikke alene, han har nemlig musikerne Niklas Schneiderman (guitar og kor) og Aleksander Thastum (percussion og kor) med.

Showet finder sted i Multisalen på Holbergskolen, dørene til Multisalen åbner kl. 9.45.

Efter showet, som varer ca. 45 minutter, vil der være mulighed for at få en autograf.

”Sebastians Skøre Safarishow” er et afsindigt morsomt show, der bejler kraftigt til titlen, som det bedste af sin art. Det er et topkomisk og bundmusikalsk studie i veltømret børneunderholdning.

Sebastian Klein styrer med forbilledligt overblik og talent begivenhedernes gang. Han præsenterer og præsterer et sandt overflødighedshorn af sprudlende tryllenumre, grinagtige sange, besynderlige danse og forrygende artistnumre, alt sammen i en munter og storslået musikalsk ramme.

Sebastian kombinerer gøgl, zoologi, musik og komik, mens han strør om sig med ustyrligt morsomme numre til glæde og morskab for både børn og voksne.

Publikum præsenteres undervejs for søde levende dyr, der er helt enormt og vildt farlige.

Der er garanti for 100 % god underholdning hele showet igennem, og de voksne må også finde sig i at vride sig af grin undervejs. Sebastian Kleins skøre påfund og danse bakkes op af de to musikere Niklas Schneiderman og Aleksander Thastum.

Billetter købes via billetto.dk (www.billetto.dk/sebastianklein ) til 75 kr. + gebyr. Fra den 14. oktober vil billetter også kunne købes i Dianalund Bog & Idé til 85 kr. inkl. gebyr.

Der vil være mulighed for at købe lidt lækkert at spise og drikke både før og efter showet.

Hvis der er flere billetter tilbage, vil disse kunne købes ved indgangen til 85 kr.

Vi håber, at se rigtig mange børn og deres forældre og/eller bedsteforældre til arrangementet.

Dianalund Bog & Idé vil til arrangementet sælge en af Sebastian Kleins bøger til en god pris.

Dianalund siger mange tak til vores sponsorer: Egholtfondet, Dianalund Udviklingsråd og Superbrugsen Dianalund.

Find Dianalund B&U Kultur på Facebook eller skriv til bukultur@gmail.com

pressebillede_1_safaribanden