Dianalund Børne- og Ungdomskultur fortæller:

sebastianidianalund1Sådan startede det med 300 tilskuere. Musikerne, Sebastian havde med, introducerede showet som ikke bare Danmarks eller Europas, men intet mindre end verdens bedste show. Der var fart og ballade fra start til slut og fuldt engagement fra publikum. To drenge blev inviteret på scenen, fordi de var ualmindeligt smukke unge mænd. Men også fordi de ikke var bange for mus. Børnene skulle nemlig have en silkepapirstynd line spændt for deres hoveder og så skulle musen Herkules så finde ud hvem der var den smukkeste af de to, ved at kravle hen til den pågældende dreng på linen.

Farligt dyr
Der var også et meget farligt dyr med, en peruviansk bjergkanin, som kunne flå ansigtet af et menneske, hvis det angreb. Denne gang blev en dreng inviteret på scenen, hvis mor mente kunne undværes, hvis noget gik galt. Det viste sig at være den mest stilfærdige store hvide kanin. Den skulle udføre et spring gennem en hulahopring, hvilket ikke lod sig gøre uden Sebastians hjælp.

Herkules med lille selvtillid
Efter dette lidt kiksede nummer, måtte Sebastian vise, at han havde magiske evner og kunne overføre musen Herkules fra en spand til en anden ved tankens kraft. Dette lykkedes også næsten, der var dog to mus. Sebastian mente, det var fordi Herkules havde en meget lille selvtillid, og derfor skulle i en enormt magisk selvtillidskasse. Publikum hjalp til med at puste selvtillid ind i kassen. Mange børn kom helt op til scenen for at hjælpe. Alle pustede og pustede, også den besværlige dame, som havde forstyrret(grinet) under et tidligere nummer. Og endelig, Sebastian kigger ned og er meget tilfreds. Herkules er blevet fuld af selvtillid, så meget at han er blevet til en kæmpe stor rotte. Nogen panik blandt børnene og masser af latter fra forældrene. Det var en fantastisk måde at slutte showet af på.

Sebastian giver autografer
Bagefter gav Sebastian sig god tid til at give autografer til børn og voksne, samt signere de mange bøger Bog og Idé solgte til nedsat pris i dagens anledning.

seb seb2 seb3 seb4