Gert Jørgensen
Gert Jørgensen

Ludvig Holberg Museet inviterer til Sankt Hans bål med sang af Sorø Underholdningskor og båltale af Sorøs borgmester Gert Jørgensen.

Heksen skal i år sendes til Bloksbjerg af Sorøs borgmester Gert Jørgensen, når Tersløsegaard på tirsdag aften den 23. juni holder sin store Sankt Hans fest.

Arrangementet begynder kl. 20.15 med en koncert med Sorø Underholdningskor. Korets 20 sangere giver et program med fem smukke danske sange. Herefter tændes bålet kl. ca. 20.45 og borgmesteren holder sin båltale. Til sidst fører det store kor an i fællessang af ”Midsommervisen” og ”Danmark nu blunder den lyse nat”.

På den store plæne foran Holbergs gård opstilles et serveringstelt med lidt vådt og tørt, og der er fri adgang for alle.

Sankt Hans bålet på Tersløsegaard er efterhånden blevet en tradition, som de senere år har samlet omkring 200 deltagere på den store åbne plads mellem herregården og kirken i Tersløse. Tidligere har bl.a. skuespillere fra Holbergteatret underholdt ved bålet og Tersløse kirkes kor har sunget.

SANKTHANSAFTEN – Tirsdag 23. juni fra kl. 20.15
Koncert med Sorø Underholdningskor, Sankthansbålet tændes, båltale af Sorøsborgmester Gert Jørgensen og til sidst fællessang.
Serveringstelt opstilles på pladsen.
Fri entré

Museet er åbent for uanmeldte besøgende lørdag og søndag kl. 12-16 samt på andre tidspunkter efter forudgående aftale med foreviseren, post@tersloesegaard.dk eller tlf. 7446 6770.