I næste uge starter sæsonen for alvor i SOR IF med nyheder som Yoga og Nordic Walking på programmet. Det oplyser idrætsforeningen i en pressemeddelelse:

Yoga er i SOR IF lagt i hænderne på den kyndige instruktør Gitte Mechlenburg, som arbejder både statisk og dynamisk med alle former for yogastillinger. Ophobede spændinger løsnes, og vitalitet og energi genskabes. Ligeledes trænes åndedrættet for at skabe en stærk, blød og smidig krop og en god mental balance. Alle kan være med og alle kan blive udfordret. Yoga foregår på tirsdag formiddage fra 9-10 i Sorø Hallens Gymnastiksal.

nordic_walkingNordic Walking på onsdag formiddage

Nordic Walking dækker over vandring med stave, hvor instruktør Lillibeth Bjørklund vil lægge lige så stor vægt på den fysiske grundtræning som på samvær og naturoplevelser. Der trænes op til en længere vandringstur hen på foråret, måske en weekendtur med overnatning. Det er ligesom Yoga åbent for alle, der har tid og lyst til at deltage og foregår onsdage fra kl. 9-11 – første gang onsdag den 14. september med udgangspunkt fra Sorø Hallen.

Nyt Cheerleadinghold i samarbejde med Sorø Akademi

Nyt er også et Cheerleadinghold for seniorer, som er et samarbejde mellem SOR IF og Sorø Akademi’s skole. Cheerleading er en af de hurtigst voksende idrætsdiscipliner i Danmark med sit udfordrende miks af dans, spring og akrobatik. Det foregår i gymnastiksalen på Sorø Akademis skole på mandage fra 19-21.

cheerleadersMeget mere at vælge mellem

Men der er naturligvis også mange klassiske discipliner på programmer. Lige fra de populære børnehold Rend og Hop og Børnebøtten, som har tilbud helt ned til 1,5 år (med ledsager), dansehold for børn og unge piger i Hip Hop og Showdance samt Parkour, som har vist sig at være et stort tilløbsstykke for både piger og drenge fra 5 års alderen og opefter.

SOR IF’s populære springhold for både begyndere og juniorer er også at finde på programmet, ligesom der er tilbud om Trampolin fra 8 år og opefter, Pilates for voksne mandag og torsdag formiddage samt et ambitiøst Volleyball hold for damer.

Stadig mulighed for at være med

Og selvom de allerede har været sæsonstart på de øvrige Cheerleadinghold, de mange Grand Prix Gymnastik hold, Basketball for små og store samt Amerikansk Fodbold, er der stadig muligheder for at være med. Læs mere på http://www.sorif.dk.