Har din datter plaget dig i flere måneder om at få en hest, så er du med garanti ikke den eneste forælder, der står i dette dilemma.

I Sorø og omegn er der mange grønne områder, og det er heller ikke ualmindeligt, at du jævnligt støder på nogle, der kommer ridende. Derfor er det også fuldt forståeligt, hvis din datter har fået interesse for ridesporten.

Der er bare lige ét enkelt problem ved det. Ridning er nemlig dyrt – især hvis din datter skal have hendes egen hest. Derfor får du her et par tips og tricks til, hvordan du kan gøre din datters drøm til virkelighed uden at blive ruineret økonomisk.

Køb foder og udstyr på nettet
Internettet vrimler med en masse gode tilbud og produkter. Derfor kan du også spare masser af penge på alt fra udstyr til foder. Du kan eksempelvis købe det populære Eggersmann foder på internettet, hvor du kan bestille et stort antal på én gang.

Heste spiser meget mad, så der kan være mange penge at spare ved at handle stort ind. Så slipper du også for at købe frem og tilbage hele tiden for at hente foder. Du kan også købe en masse rideudstyr på nettet. Her handler det om at finde de rigtige hjemmesider, da deres priser kan variere.

Køb brugt men godt
Meget udstyr kan også købes brugt, og her er der ligeledes mange penge at spare. Her skal du være opmærksom på udstyrets kvalitet, inden du takker ja til købet. Det er nemlig ærgerligt, hvis udstyret er så brugt, at det alligevel vil skulle skiftes om et halvt års tid. Du kan finde brugt ride udstyr mange steder på internettet, men flere og flere danskere er begyndt at brugt Facebook som markedsplads. Det kan derfor anbefales, at du melder dig ind i nogle Facebookgrupper med rideudstyr.

Har din datter plaget dig i flere måneder om at få en hest?