Bibliotekspunktet på Ruds Vedby Skole skal gøre det lettere for flere at bruge folkebiblioteket og få gavn af de forskellige bibliotekstilbud.

Tirsdag 24. april kl. 14 til 15 fortæller biblioteksleder Randi D. Petersen om mulighederne på bibliotekspunktet, om hvordan man reserverer, låner og afleverer bøger og hun deler nogle af fremtidsdrømmene for et lokalt samlingssted midt på Ruds Vedby Skole.

Hvis man ikke er bibliotekslåner i forvejen, er bibliotekslederen behjælpelig med at oprette en, så man straks kan låne fysiske og/eller digitale bøger, og hun viser gerne, hvordan man får adgang til eReolen og Filmstriben og ikke mindst adgang til hele Danmarks bibliotekssamling. Tag gerne din smartphone eller tablet med, så du kan komme hurtig i gang med at bestille de nyeste bøger og magasiner til afhentning på Bibliotekspunktet.

Kaffen har hun også klar og taler gerne om litteratur og gode læseoplevelser. Af hensyn til planlægningen, anbefales det at man tilmelder sig på soroebib.dk eller på tlf.nr. 5787 7000.

Der er adgang til bibliotekspunktet via skolens hovedindgang. Bibliotekspunktet er placeret i skolebiblioteket som vender ud mod centralbiblioteket. Bibliotekspunktet har åbent alle skoledage fra kl. 7 til 17.

Pressefoto