Lørdag den 1. september er der igen Børneloppemarked i Storgade. De første 50 stande er allerede solgt. Prisen for en stand er 75 kr.

Hvis du ønsker en stand, kan du henvende dig til Turistkontoret. Da turistkontoret flytter adresse til Torvet 2, har det lukket fra tirsdag til fredag i uge 35. I kan dog sende en mail til turistchef Jesper Nygaard jesper@soroeturisme.dk eller ringe til Jesper på 51 22 12 38 og på den måde bestille en stand.

Når markedet slutter, kan du ligesom de tidligere år aflevere resterne af legetøjet til Butik Ønskefrøen, der giver det videre til organisationen “Børn i Rumænien”, lokale SFO´er, børnehaver osv…

Markeret finder sted fra kl. 09.30 til 14.00, og Storgade er denne dag lukket.

I Storgade kan man på et opstillet bane prøve en Segway. Prisen er 50 kr. incl. indøvelse af en professionel instruktør. Normalt skal man være 16 år, men instruktørerne forbeholder sig retten til at afvise af sikkerhedsmæssige årsager.

I butik Ønskefrøen vil der være hårfletning samt flødebollekast. Endvidere vil der være børnemodeopvisning fra butik Ønskefrøen, Sydbank samt Frk. Floras Have. Kom og mød nogle glade børn, der viser efterårets nye mode inden for børnetøj frem.

Birgitte fra Ønskefrøen samt Jesper Nygaard
Segway