Sorø Roklub fik 7 danske mesterskaber og 1 samlet TU-Cup vinder ved DM 2015.

Prinsesse Benedikte stod for medaljeoverrækkelse på Bagsværd Sø, som forleden dannede rammen om et nyt koncept for de danske mesterskaber i roning 2015.

I stedet for en enkelt dag, afholdtes regattaen over 2 dage og i stedet for at blande bådtyperne blev lørdag først alle single scullere sendt afsted, sorteret på alder. Dernæst dobbelt scullere og to’ere. Søndag kom turen til firere og ottere. Derudover blev finalen i turneringen for de helt unge roere – TU-Cup’en afholdt indimellem DM-løbene.

Alt i alt en længere kaproning end vanligt, men til gengæld med kæmpe deltagertilslutning i stort set alle løb og meget publikumsvenlig. Vejret viste sig fra sin bedste side med nærmest blikvand begge dage.

Her ses mestrene til de forskellige stævner:
Danske Junior Mestre 2015

• Toer uden styrmand: Jens Graudahl og Jakob Lillelund. Som afslutning på en fremragende sæson roede drengene sikkert DM-guldet hjem i junior klassen.

Danske Senior mestre 2015

• Letvægts firer uden styrmand: Jens & Lars Graudahl, Jakob 20151004_123823 (1024x576)Lillelund og Christian Mølvig. Jens & Jakob
    havde sat sig sammen med klubbens andre 2 stærke letvægtsroere Lars og Christian og sammen vandt de også sikkert dette løb.
  • Letvægts toer uden styrmand: Anders Lindblom og Michael Bertelsen vinder uden kamp.

Danske Masters Mestre 2015

Ovenpå VM i Hazewinkel Belgien for 3 uger siden, hvor Sorøs mastersroere hev 25 guldmedaljer i hus, blev det til DM også til:

• Dame single sculler: Ulla Krüger Hvid.
  • Dame dobbelt sculler: Ruth Köster og Linda Milling.
  • Herre toer uden styrmand: Bjarne Hjort og Christian Mølvig.
  • Herreotter: Bjarne Hjort, Christian Mølvig, Peter Lindblom, Peter Carstens, Lars Bo Andersen, Uffe Søgaard, Peder Lillelund, Bo Vilhelmsen og styrmand Anders Lindblom.

Flere DM-resultater

• Junior A pige Dobbelt firer: Astrid Brehmer, Klara Christensen, Freja Holmark og Nanna Bech  alle junior B-piger vandt Bronze i A-klassen.
  • Senior Dame otter: Astrid Steensberg, Olivia Meinert Cardell, Ida Brehmer, Ida Langkjær, Ulla Hvid, Ruth Köster, Helle Johansson, Jane Steensberg og styrmand Jens Graudahl havde blandet kortene fra senior og masters klassen og vandt Bronze i den åbne klasse.
  • Senior Dame single sculler: Astrid Steensberg nr. 4 som nyoprykket i seniorklassen.
  • Senior Dame dobbelt sculler: Astrid Steensberg og Olivia Meinert Cardell nr. 4, begge nyoprykket i seniorklassen.
  • Masters Herre Dobbelt sculler: Lars Bo Andersen og Uffe Søgård vandt Sølv.
  • Masters Herre single sculler: Uffe Søgård vandt Bronze.
  • Masters Dame dobbelt firer: Birgit Juel-Hansen, Ingrid Petersen, Anne Brehmer og Laila Hjort vandt Bronze.

Billeder fra de forskellige stævner:

20151003_154505 (576x1024) image002 20151003_144234 (576x1024) image001-2 20151003_183112 (1024x576) (1)