Rene de la Cruz er daglig leder af Driftselskabet Kongskilde Friluftsgård ApS.

Har du planer om at besøge nogle af de lokale julemarkeder?
Jeg har helt klart planer om at besøge så mange af de lokale julemarkeder som muligt. Det er vigtigt at bakke op om de forskellig aktiviteter, der er i kommunen, og specielt som virksomhedsleder bør man være fortaler for at bakke op om andres aktiviteter, da vi alle ved hvor meget arbejde der lægges i det.

Hvordan plejer du at pynte op til jul?
Må ærligt tilstå at jeg ikke selv er meget ind over op pyntningen, men hyggeligt er det – hvis det vel at mærke ikke sker for tidligt. Hvis jeg skulle være med ind over over pyntningen, ville jeg foretrække det lidt gammeldags look, for det er endnu engang det mest hyggelige.

Går du i kirke ved juletid?
Nej, kirkegænger er jeg ikke. Jeg er medlem af Folkekirken og betaler kirkeskat, men det er også det.

Køber du nogle kalender- eller julegaver i Sorø/Stenlille/Dianalund?
De enkelte gaver jeg står for bliver som regel købt i Sorø.

Synes du kommunens butikker har gode parkeringsforhold?
Det er ok i forhold til så mange andre steder. Det er bare synd, man ikke får gjort noget mere ud af skiltningen bl.a. bag arkaden. Dianalund har endda rigtige gode forhold ved centret, hvilket gør det til det foretrukne sted at gøre indkøb, da det jo altid er nemt lige at parkere ved siden af.

Synes du Købstaden Sorø fortjener titlen som Sjællands hyggeligste juleby? 
Jeg mener absolut Sorø fortjener titlen som Sjællands hyggeligste juleby. Der er altid en flot pyntning i alle butiksvinduer, og bymidten er også flot med lys og juletræ på Torvet.

Rene de la Cruz