Lørdag eftermiddag den 5. marts kommer to af den danske jazz’ aktuelle topnavne til Sorø Kunstmuseum. Sorøs Vinterjazzprogram præsenterer sangerinden Sinne Eeg sammen sammen med bassisten Thomas Fonnesbæk. Sidste år etablerede de et nyt samarbejde og indspillede et album, der straks røg til tops som vinder af kritikernes pris for Årets bedste Jazzudgivelse. Fra jazzens brede midterstrøm har Eeg og Fonnesbæk hentet skønne melodier som Body and Soul, Beautiful Love og Summertime og taget dem under så følsomt inciterende behandling, at det er aldeles uimodståeligt for øregangene.

Ingen af dem er i forvejen uvante med belønninger og fornemme priser. Sinne Eeg har både ”Dansk Radio Jazz Award”, den prestigiøse ”Ben Webster Pris” og den franske ”Academie du Jazz” i bagagen, og Thomas Fonnesbæk har bl.a. vundet guldmedalje i Berlingske Musikkonkurrence og præmie ved European Jazzcontest. Sinne Eeg er med sin fuldtonede sensitive stemme og sikre sceneoptræden i særklasse blandt jazzens sangerinder og med Thomas Fonnesbæks distinkte basspil bag sig synger hun betagende fortolkninger af jazzens smukkeste materiale.

Lørdag 5. marts kl. 13-16
Sinne Eeg, vokal, og Thomas Fonnesbæk, bas
NB: kl. 13-16 (incl. mad og drikke) eller kl. 14-16 (excl. servering)
SORØ KUNSTMUSEUM, Storgade 9, 4180 Sorø
Entré: 225 kr. incl. chili con carne og øl fra Dagmarbryggeriet (medlemspris: 195 kr.) eller 125 kr. uden servering (medlemspris: 100 kr.)
Reservation: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf:57 83 22 29