Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet 31. august til 7. september 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-soroe.dk

 

DIANALUND: 35-årig sigtet for vold
En 35-årig mand fra Ruds-Vedby blev mandag klokken 16.22 anholdt. Det skete, efter at politiet kort forinden havde fået en anmeldelse om, at der var sket et overfald på Dianalund station, hvor en 57-årig mand fra Roskilde havde fået et knytnæveslag i ansigtet. Gerningsmanden smadrede også hans telefon og hans briller. På grund af vidneforklaringer fandt politiet frem til den 35-årige, der blev sigtet for vold. Han blev også sigtet for to tilfælde af hærværk: Tidligere på dagen havde den 35-årige sparket til sidespejlet på en bil på Dr. Sells Vej, og den 31. august var det blevet begået hærværk på Dianalund bibliotek, hvor tre computere var blevet sparket i stykker. Den 35-årige blev afhørt på politistationen i Slagelse, inden han blev løsladt igen klokken 23.51.

SORØ: Butikstyve snuppet med tasken fuld
Tre mænd slentrede lørdag eftermiddag klokken 14.10 ind i et supermarked på Apotekervej i Sorø, hvor de gik i gang med at fylde en sportstaske med varer. Personalet blev opmærksomme på, at den tomme sportstaske blev mere og mere fyldt, og derfor tog de fat i mændene. De to mænd flygtede ud af butikken og kørte væk i en bil, mens den tredje først forsøgte at falde i ét med hylderne i butikken. Da han blev opdaget, forsøgte han også at flygte ud af butikken, men personalet og snarrådige handlende fik stoppet ham. Det viste sig, at tasken indeholdt varer for et ganske højt beløb, og manden blev anholdt, sigtet for butikstyveri og vedtog en bøde på stedet.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Sorø Kalundborgvej Hus Onsdag klokken 6.20-13.55 Smykker, Playstation 4, spil, kamera og en bærbar pc af ukendt mærke

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Sorø Holbækvej Søndag klokken 17.15-17.45 Bestilt færdselskontrol: En blev sigtet for at køre for hurtigt
Dianalund Holbergsvej Klokken 12.20-12.50 Bestilt færdselskontrol: To blev standset og sigtet for at køre hurtigere end de tilladte 50 km/t. Den højeste hastighed blev målt til 69 km/t