Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet Sep 21, 2016 til Sep 28, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-soroe.dk

HÆNDELSER

SPRITBILISTER
Klokken 21.20 blev en 44-årig mand fra Stenlille standset på Tjørntvedvej i Stenlille, og havde ikke generhvervet kørekortet, efter at han var frakendt førerretten. Han blev sigtet for endnu en gang at have kørt uden førerret.

STENLILLE: Overhaling gik galt
Søndag klokken 13.17 ville en utålmodig 28-årig mand fra Randers overhale en række biler, der kørte bag en traktor på Sorøvej ved Stenlille i nordlig retning. Imidlertid havde den 28-årige tilsyneladende fejlbedømt situationen og måtte pludselig trække ind i rækken igen, da der kom en modkørende bil. Da den 28-årige trak ind i egen vognbane, ramte han en forankørende bil med en 64-årig mand fra Jyderup, som derved blev skubbet i grøften. Den 28-årige blev fastklemt ved sammenstødet, og de to implicerede blev efterfølgende kørt til sygehuset for en nærmere undersøgelse. Vejen var spærret, mens der blev ryddet op.

STENLILLE: 19-årig kørte i grøften – sigtet for spirituskørsel
En 19-årig mand fra Dianalund kørte natten til torsdag galt i t-krydset Munke Bjergbyvej/Sorøvej ved Stenlille. Den 19-årige kom klokken 0.40 kørende ad Munke Bjergbyvej, men overså tilsyneladende krydset. Han fortsatte over Sorøvej og havnede i grøften, hvor bilen brød i brand. Det opdagede en forbipasserende, som hjalp den 19-årige væk fra bilen og tilkaldte hjælp. En alkometertest vist, at han havde kørt med en promille, der var højere end det tilladte. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel, og han blev efterfølgende kørt til sygehuset i Slagelse til behandling for en flænge i panden.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Dianalund Blomstervænget Hus Fredag klokken 21.00 – lørdag klokken 21.00 En flaske spiritus samt kontanter
Dianalund Tjørnevej Hus Lørdag klokken 11.00 – søndag klokken 16.50 Medicin og smykker
Dianalund Skellebjergvej Hus Fredag klokken 12.00 – søndag klokken 18.00 Endnu ikke opgjort

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Sorø Klokken 14-17 To sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon, fem for at køre uden sikkerhedssele, tre for manglende registrering, tre knallertkørere sigtet for ikke at have den lovpligtige ansvarsforsikring i orden, en sigtet for at køre uden styrthjelm, en blev sigtet for at køre knallert uden knallertkørekort, to blev sigtet for at køre for hurtigt og to blev afsløret på ulovlige knallerter
Sorø Klokken 14-16.15 En blev standset på en ulovlig knallert og to blev sigtet for at køre for hurtigt

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Stenlille Sorøvej Klokken 6.15-12.05 ATK 1854 33 60 km/t 87 km/t Et klip
Sorø Nyrupvej Klokken 14-20 ATK – bestilt færdselskontrol 86 6 80 km/t 108 km/t