Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet 2016-01-21 til 2016-01-27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-soroe.dk

SPRITBILISTER
Politiet standsede tirsdag klokken 15.48 en 32-årig mand fra Slagelse ved Uno-X-tanken på Sorøvej i Slagelse. Den 32-årige var frakendt kørekortet, og en narkometertest viste, at han var påvirket af amfetamin. Han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for kørsel i frakendelsestiden.

HÆNDELSER

DIANALUND: Skunklaboratorium afsløret
Politiet ransagede onsdag klokken 8.15 en adresse i Dianalund, og her fandt betjentene et skunklaboratorium. En beregning viser, at der kan være produceret mere end 30 kg marihuana på stedet. Fire mænd i alderen 30-52 år blev anholdt på stedet og sigtet for salg af narkotika, og de fremstilles i grundlovsforhør torsdag.

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Sorø Klokken 9.30-12 35 køretøjer standset og kontrolleret: Seks blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon under kørslen, fem havde ikke spændt sikkerhedsselen, og en blev sigtet for kørsel uden førerret

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Dianalund Dianalundvej Klokken 12.25-14.30 Laser 1 60 km/t 76 km/t