Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet 2015-12-10 til 2015-12-18.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

HÆNDELSER

SORØ: 15 biler rippet for airbags
Ukendte gerningsmænd har på et tidspunkt fra søndag klokken 16 til mandag klokken 7.30 klippet hul i hegnet til Lysen Biler på Nørrevej i Sorø og brudt ind i ikke mindre end 15 biler. Tyvene har smadret en rude i bilen og uden at efterlade mærker eller ridser er airbags og i fire tilfælde hele instrumentbordet fjernet. Det er gået ud over biler af mærkerne Fiat, Suzuki og Nissan, og politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

NYRUP: Fik ildebefindende og kørte ud på marken
Politiet fik mandag klokken 12.24 en anmeldelse om, at en bil var kørt ud på marken i krydset Nyrupvej/Merløsevej i Nyrup. Da redningsmandskabet kort efter nåede frem, var føreren – en 67-årig mand fra lokalområdet – ukontaktbar, og han afgik kort efter ved døden uden at være kommet til bevidsthed. Den 67-årige har formentlig fået et ildebefindende, da han kom kørende fra Nyrupvej og fortsatte derefter over Merløsevej og videre ud på marken.

SORØ: Stjålet bil udbrændte på p-plads
Et vidne kørte torsdag aften forbi p-pladsen på Skælskørvej ved Tystrup sø og opdagede, at der var ild i en bil, der holdt parkeret. Brandvæsenet blev tilkaldt, men bilen udbrændte totalt. Det viste sig, at bilen – en Suzuki Alto, var stjålet den 25. november fra Sorø. Politiet skal nu undersøge brandårsagen nærmere.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Sorø Køkkenhøjvej Landejendom Torsdag klokken 4.30 – Torsdag klokken 21.20 Smykker
Sorø Strandvejen Hus Tirsdag klokken 10.03 Intet stjålet. Tyven blev skræmt væk af mandlig beboer
Sorø Lønnevang, Pedersborg Hus Onsdag klokken 03.00 – 07.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Sorø Borødvej Hus Fredag klokken 15.30 – Fredag klokken 18.00 Smykker
Sorø Sognefogedvej Landejendom Fredag klokken 7.15 – fredag klokken 18 Smykker
Sorø Fulbyvej Landejendom Fredag klokken 14 – Lørdag klokken 14 Sølvtøj og kontanter
Stenlille Parkvej Hus Fredag klokken 14 – Søndag klokken 23.10 Smykker og indpakkede julegaver

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Sorø Næstvedvej 11.15 – 17.20 ATK 301 12 50 74 1 klip