Peter Mygind kommer til Dianalund og holder sit populære foredrag ”Mobning og social ansvarlighed” tirsdag den 2. februar 2016 kl. 19.00- ca. 20.45 i Multisalen på Holbergskolen i Dianalund. Billetter fås fra den 8. januar.

Et foredrag som tager udgangspunkt i at klæde unge, forældre, lærere og pædagoger på, til at skabe en større bevidsthed om vigtigheden af et godt fællesskab.

Målgruppe er forældre, lærere, pædagoger, elever i udskolingen, bedsteforældre samt andre interesserede.

peter-mygind-2-bifald_billede

Dørene til Multisalen åbnes kl. 18.30, hvor Dianalund B&U Kultur vil sælge drikkelse og lidt lækkert inden foredraget, så husk småpenge.

Billetter kan afhentes gratis fra fredag den 8. januar imod et depositum på 20 kr. (betales kontant) følgende steder (der er begrænset antal billetter):

Viben (Sorø)
Bog & Idé (Dianalund)
Blomstercaféen (Stenlille)
Dagli’ Brugsen (Ruds Vedby)

Dianalund Bog & Idé vil til foredraget sælge Peter Myginds bog “Myginds mission” til en god pris.

Det er Dianalund B&U Kultur, SSP Sorø, Dianalund Udviklingsråd (DUR) og Børneskolen på Filadelfia, der i samarbejde præsenterer dette arrangement.

I 7 år har Peter Mygind beskæftiget sig med emnet mobning og social ansvarlighed. Han har haft Helle Rabøll (mobbeforsker i 17 år på Århus Universitet) som inspirator og coach igennem alle årene. Peter refererer bl.a. til Helle Rabølls interventionsmodel, som blev brugt i TV programmerne på DR i 2013 “Myginds Mission”.

Du kan læse mere om foredraget på Facebook