Påskeferien nærmer sig og i denne anledning har Comwell Sorø lagt nogle forårskåde arrangementer ind i kalenderen.

Skal påskeferien holdes i Danmark i år? Comwell tilbyder et påskeophold, hvor du kan invitere en du holder af med på et eksklusivt ophold. Opholdet indeholder en lækker 2 retters middag i restauranten, overnatning i dobbeltværelse samt stor morgenbuffet.

Kender du en, der skal forkæles lidt ekstra i påskeferien, er dette den perfekte ”påskegave”. Du kan læse mere om opholdet samt bestille her. 

anders

Elvis & Me v/Anders Blichfeldt

Den 24. april kan du på Comwell Sorø opleve en af Danmarks allerbedste fortolkere af Elvis Presleys sange, nemlig Big Fat Snake forsangeren Anders Blichfeldt. Anders har samlet en perlerække af Elvis’ bedste sange, og han vil sammen med sit band føre publikum på en rejse med Elvis og fortælle små anekdoter om sit liv på en humoristisk og varm måde, krydret med nogle af Elvis Presleys bedste sange. Mødet med Elvis’ band TCB BAND får nogle ord med på vejen, ligesom Anders’ venskab med Elvis’ guitarist James Burton bliver beskrevet.

Arrangementet starter kl 18 med aperitif & snack. Herefter serveres tapas med vine eller øl fra Herslev Bryghus.

Sidder du med en gemt Elvis fan i dig, eller kender du en, der gerne ville rocke til nogle af hans gode gamle sange? Så kan du læse mere om begivenheden her samt bestille her.

røg

Røg, Ramsløg & Rigtig Bryg

Endelig er det forår og det skal fejres! På Comwell fejres det den 10. april med en herlig aften, hvor deres rygeovn, sammen med ramsløg fra haven og ikke mindst Brygger-Lars fra Herslev Bryghus spiller hovedrollerne.

Aftenen starter med Snack & Bryg kl. 18.30. Herefter serveres fire retter med tilhørende øl fra Herslev Bryghus. Der vil undervejs blive fortalt om øllets tilblivelse og råvarernes tur igennem køkkenet.

Aftenens menu:
Stenbidderrogn med røgede kartofler, mild rygeost & urter

Brisler med ramsløgspesto, toast & sorte trompetsvampe

Lammeskank med øl & jordskokker

Rabarber, chokolade & knas.

Du kan læse mere om dette arrangement samt Comwells andre påskearrangementer her.

/KB