Wonderful Lifestyle er tilbage med et nyt og udvidet koncept, nemlig butik og café i ét.

Lørdag åbnede Pia Holst, Wonderful Lifestyle, sin lille oase på Holbækvej 29, og det var et flot syn man mødte op til. Lækker udendørs terrasse med bløde siddepladser omgivet af frodige grønne buske og andre fine detaljer. Når man træder ind i butikken, er det to forskellige verdener. Der er cafeen med lækker kaffe og i rummet ved siden af, træder man igen ind i en hesteverdenen, fyldt med kvalitetsmærker, ridestøvler, glimmer og meget andet, som enhver hestepige vil elske at eje.

Hvad kan du forvente?
Nogle af de ting man fremover vil kunne opleve i butikken er lufttørret salami af økologisk sortbroget frilandsgris, fra Knuthenlund Gods. Præmieret økologisk fårmælksbrie fra Knuthenlund Gods. Røget laks fra Fanø. Brød bagt af økologisk mel fra Knuthenlund. Lidt sødt til kaffen, eksempelvis Creme Brulee, små lækre tærter, chokomousse… Det hele vil variere efter hvilke råvarer der er bedst og sjovest at arbejde med og efter årstid. Råvarer, krydderier, olier mv. som anvendes i cafeen, kan også købes i butikken.

Lyder det som et sted, du gerne vil besøge og indtage en lækker frokost, bør du følge med på Wonderful Lifestyles facebookside.