Eksklusivt tilbud til ÆldreSagens medlemmer. Oplev et foredrag om det at flytte på plejehjem. Til medlemmer af Ældresagen og jeres pårørende:

Mette Skjoldan
Mette Skjoldan

“Mit navn er Mette Skjoldan, jeg er 49 år og bor på Holberg Museet i Dianalund ved Sorø, og er ejer af virksomheden MOKALA indretning. Jeg er uddannet socialrådgiver og har som sådan arbejdet med mennesker i sorg og krise. Og med speciale i sygdom og handicap. Jeg har nu også taget uddannelse til indretningsarkitekt, hvor fokus på personlig indretning og god stemning vægter højt. Er vant til at undervise og holde foredrag.

Foredraget ”Plejehjems indretning – oprydning i livet” handler om det ofte skelsættende tidspunkt, hvor man skal flytte på plejehjem. Og derfor tage afsked med det meste af sin nuværende bolig. Både på det praktiske og psykiske plan, kan det fylde meget i ens egen og ens nærmestes bevidsthed. For dig der skal på plejehjem er det måske tanker som: ”Hvordan får man sagt farvel til ens hjem, hvordan vælger man ting fra – og til” der optager ens tid. Og pårørende har måske tanker om, hvordan man mon hjælper bedst i denne flytteproces.

Disse emner m.m. prøves der at give svar på i foredraget. Og det på en konkret facon med et strejf af humor. Foredraget tager hul på den måske svære rejse til plejehjemmet og anviser gode måder at håndtere udvælgelsen af de ting der skal med. Både for den ældre og de pårørende, så det nye mindre hjem, bliver så rart og lækkert som muligt. Livskvalitet er vigtigt, hele livet.”

Foredraget varer 2 timer og 15 min.

Kontakt MOKALA indretning på tlf. 53 31 33 11 eller mail: mokalaindretning@gmail.com