Vægtæpper af Kirsten Brinkløv, Sorø

Galleri Soli
Peter Damsvej 70
4180 Sorø
Tlf. 55 45 65 18
soli@galleri-soli.dk

Følg Galleri Soli på Facebook

Åbningstider
Tirsdag, onsdag, fredag og søndag kl. 13 – 17.
Du kan også ringe og lave en aftale udenfor almindelig åbningstid.

Poesi og fantasi – historien om Soli
Den parisiskfødte billedkunstner Soli Madsen åbnede i 1995 Galleri Soli på Peter Damsvej 70. Soli er oprindelig uddannet linguist fra Sorbonne Universitetet i Paris. Hun flyttede til Danmark, hvor hun fulgte kunstundervisning af Ole Vincent Larsen og begyndte at udstille. Hun har modtaget mange hædersbevisninger, legater og priser, også fra udlandet.

Solis udstillinger har været i Danmark, Frankrig, Holland, Letland, Italien, Spanien og i London, New York og Wien.

Solis malerier og tegninger kombinerer det abstrakte med det figurative. Billederne er poetiske, fantasifulde og dynamiske. Hun arbejder i gouache, pastel, blæk og akryl og kombinerer også teknikker.

I galleriet præsenterer hun sine egne værker, glaskunst af datteren Cecilia Madsen og kunstnere fra ind- og udland. Galleri Soli har værker med på kunstmesser rundt omkring i Danmark og Europa.

“Udover mine billeder og Cecilias glasværker har vi altid én eller to andre kunstnere. Du kan opleve portrætter, vægtæpper, kunstfotos, malerier, akvareller, små skulpturer,” siger Soli Madsen til Dit Sorø.

I 2018 vandt Soli Madsen Sorø Kommunes Kulturpris, og som hun selv fortalte i den forbindelse, har hun valgt at videregive et positivt livssyn i sit arbejde. Hendes billeder er livsbekræftende og smukke, fordi det er vigtigt at vælge skønheden og det gode. Der er farver, mønstre og ikke mindst en stærk energi i værkerne.

Høj kvalitet og gode priser
Hos Galleri Soli kan du købe smukke billeder til hjemmet eller arbejdspladsen. Der er en stor variation af mindre, mellemstore og store værker til meget rimelige priser, hvor alle kan være med og dermed få et unikt og originalt kunstværk med hjem.

Mange kommer også på galleriet for at købe glas- og brugskunst af datteren Cecilia Madsen, som også udstiller fast på Peter Damsvej 70.

Indramning, rensning og restaurering af malerier
Hos Galleri Soli kan du få indrammet dine billeder. Du kan vælge mellem indramningslister i sølv, guld, sort, hvid, kirsebær m.fl., og du kan få svæverammer til lærreder i sølv og guld med sort bund.

Du kan også komme med dine store eller små fotos og få dem indrammet med passepartout i syrefri karton.

På galleriet kan du også få renset og restaureret ældre malerier, når Soli tager dem under nænsom behandling.

Følg galleriet på Facebook
På galleriets facebookside kan du følge med i nyheder, og få Solis ord med på vejen, når hun beskriver sine nyeste billeder og inspirationskilder.

Den 2. maj 2020 kan Galleri Soli fejre sit 25 års jubilæum. Galleriet havde 22 gode år i Sandved, inden Soli flyttede til Sorø.

 

sølvpartner