På den ny hjemmeside soroejazz.dk kan man følge med i, hvad der skal ske på den kommende sommer-jazzfestival arrangeret af Sorø Turistkontor.

Når det bliver sommer, vil der fra mandag den 22. juli til og med søndag den 28. juli lyde swingende jazz overalt i Sorø Kommune. Turistchef Jesper Nygaard har taget det ambitiøse initiativ at arrangere en helt ny festival med flere daglige koncerter på forskellige spillesteder.

Forberedelserne er allerede i fuld gang: De første bands er engagerede, og forhandlinger med lokale spillesteder indledt. Samtidig indgås aftaler om sponsorater fra pengeinstitutterne NORDEA og SYDBANK i Sorø. Og flere andre tilsagn er på vej.

Nu kan processen med at skabe jazzfestivalen følges på den ny hjemmeside soroejazz.dk. Her kan man læse om baggrunden, arrangørerne og de musikere, der er på vej til Sorø, blandt andet Nulle, Fessor, Kansas City Stompers, Tomas Franck, Sarah Elgeti og Tom McEwan.

Hjemmesiden er skabt af det lokale reklamebureau NistedBruun og redigeres af journalist Allan Aistrup, Tersløse, som også er medvirkende festivalarrangør med ansvar for at booke musikken.

jazzdage