12 højt kvalificerede sortbælter fra hele landet, heriblandt to internationale instruktører, samledes med 60 håbefulde elever i Sorø Hallen den 21. februar.

Et heldagsseminar med undervisning og teori var indledningen til national graduering. Der blev sparket, slået, kastet og fløjet gennem luften med råb og skrig og store smil. Elever fra 8 år og helt op til 50 år kæmpede hele dagen for at mestre netop de teknikker, som ville sikre dem en ny farve på bæltet.

Alle eleverne gav deres bedste og knoklede i mange timer under den kyndige vejledning af de dygtige sortbælter, som underviste eleverne i mindre grupper. Alt imens gik censoren, Thomas Brandt, fra Sorø Taekwon-Do rundt og gjorde notater, noterede point og vejledte i træningen og teknikkerne.

Den megen aktivitet krævede naturligvis en masse energi og en pause, hvor alle kunne lade op. Så alle elever fik store, sunde sandwich leveret af Viggi’s i Hallen.

Sorø lagde atter navn til en begivenhedsrig dag med positive, glade udøvere af en fantastisk kampidræt. Sorø Taekwon-Do som til dagligt træner på Borgerskolen og i gymnastiksalen på Slaglille-Bjernede Skole har aktiviteter for børn i alle aldre og kan tilbyde både kampidrætten Taekwon-Do samt Yoga.

tae tae2 tae3 tae4