Vi gør som dronningen siger

Hos Sorø Reklame gør vi som dronningen siger. Vi skaber plads til unge mennesker der har ambitioner. Her er den fremtidige drøm at være det reklamebureau med flest unge mennesker. De unge ser på verden med nye øjne, og det er til fordel for kunderne.

Dronningen udtaler i sin nytårstale for 2012: ”…det er jo de unge, der skal føre vort samfund videre, det er dem, som vores fremtid skal bygge på.” Det vil Sorø Reklame gøre noget ved. Iværksætter Ashley Brereton har over 25 års erfaring indenfor virksomhedsudvikling. Han har for nyligt tilføjet to unge mennesker til sit team, henholdsvis Lasse Clement, grafiker, og Sandra Lisbygd, der arbejder med tekst og grafik. Begge kreative personer der formår at skabe resultater, som kan ses hos kunderne.

I skolernes praktikuge kommer den yngste i reklamebureauets historie, 14-årige Karen Albrechtsen fra Susålandets Skole i Glumsø. Hun er en moden ung pige med en stor drøm om at arbejde med reklame, og den drøm vil Sorø Reklame hjælpe hende tættere på. I løbet af hendes praktik vil hun blive en del af en verden fyldt med alt fra grafisk design og webløsninger til produktfotografering og film.

Lasse Clement, Ashley Brereton og Sandra LisbygdVedhæftet billede