Allison Evah Mariell Nielsen har sin praksis i Behandlerhuset i Sorø. Hun skriver:

Foto: Allison Evah Mariell Nielsen

Jeg har lige registreret mig som behandler der følger Anthony Williams principper. Jeg har selv haft rigtig god hjælp af hans anvisninger efter jeg blev ramt af lavt stofskifte. Jeg fik ikke nogen hjælp af lægerne, da de ikke mente mine blodprøver viste nogen tegn på sygdom. Og det på trods af at jeg fik langt de fleste symptomer på lavt stofskifte efter to tandlægebehandlinger tilbage i 2015. Jeg blev syg med det samme.

Jeg har hjulpet mig selv, uden medicin. Kun med alternative behandlinger såsom Yoga, EFT (tapping), Access Bars og kostændringer. Alt det jeg har gjort, giver så meget mening, men da jeg læste Anthony Williams bøger om “Den medicinske seer” og “Den medicinske seers kostguide” faldt det hele på plads. Så idag fungerer jeg nogenlunde igen. Jeg har stadig for mange kilo på sidebenene og slap hud, da det har påvirket mit bindevæv. Men jeg er kommet af med min “tågehjerne” og kan bruge min hjerne igen. Jeg glæder mig også til hans nye bog “Den medicinske seers guide til et sundt stofskifte” der udkommer d. 27. august 2018. Jeg er sikker på at den bliver banebrydende.

Så hvis du har nogle symptomer som lægerne ikke kan forklare, eller har kroniske lidelser og vil gøre noget alternativt for dig selv, så vil jeg gerne hjælpe. Kontakte mig for en uforpligtende samtale med mere info om dine muligheder.

Jeg træffes bedst på tlf. 25 77 90 46 og jeg behandler efter aftale i Behandlerhuset i Sorø, Nørrevej 3, 4180 Sorø og på hjemmeadressen Syrenvej 2, 4295 Stenlille.