vandrefalk
Niels Vandrefalk

Søndag den 2. august 2015 står Niels Vandrefalk på Ludvig Holbergs autentiske plankegulv på Tersløsegaard med sin foredragsforestilling ”Alle Tiders Holberg”, som både indeholder klip fra ’Jeppe på Bjerget’ og ’Guldbryllup med Holberg’.

Det er blot et par uger siden, Vandrefalk med sit HolbergTeater opførte ”Den pantsatte Bondedreng” i Akademihaven i Sorø for nærved 1000 tilskuere, og i sensommeren er han igen på scenen med børneteater.

Alle Tiders Holberg kommer op på Tersløsegaard med kort varsel. Den annoncerede forestilling med skuespilleren Henrik Jandorf måtte flyttes til senere på sæsonen, og så sprang Niels Vandrefalk til. Han vil tage fat på hemmeligheden bag Ludvig Holbergs geni. Sagen præsenteres således: Jeppes ”Drømmer jeg eller er jeg vågen” er lige så kraftfuld som Shakespeares ”At være eller ikke at være”. Forskellen er blot, at det ene siges af en fattig bonde, det andet af en prins. Holberg reddede det danske sprog fra fortabelse og er for Norden, hvad Shakespeare er for Jorden.

Billetter til forestillingen kan reserveres hos Tersløsegaards foreviser Allan Aistrup på post@tersloesegaard.dk eller telefon 74466770.

”Alle Tiders Holberg” søndag den 2. august kl. 14.00
Foredragsforestilling af og med HolbergTeatrets Niels Vandrefalk
Varighed cirka 45 minutter. Entré 65 kr.

Ludvig Holberg Museet er åbent for uanmeldte besøgende lørdag og søndag kl. 12-16 samt på andre tidspunkter efter forudgående aftale med foreviseren, post@tersloesegaard.dk eller tlf. 7446 6770.