Har du lyst til kreativ fordybelse og hyggeligt samvær med dit barn eller barnebarn i selskab med andre børn og voksne? Så er Ind i Kunstens nye forløb måske lige noget for dig.

Vi mødes på Sorø Kunstmuseum fem torsdage i februar og marts. Sammen begiver vi os ud på en kunstnerisk rejse, hvor vi henter inspiration fra forskellige landes kunst og kaster os ud i kreative øvelser i mange forskellige genrer og materialer.

Mette Tingholm fra Ind i Kunsten siger: ”Forløbet er tilrettelagt, så både børn og voksne får udvidet deres kunstneriske horisont og får mulighed for at prøve kræfter med materialer eller teknikker, man ikke lige prøver derhjemme. Vi er i fuld gang med forberedelserne, og vi glæder os!”

Julegaven til dit kreative barn eller barnebarn
Forløbet kræver ingen særlige forkundskaber – bare man har lyst til kreative øvelser og hyggeligt samvær. Børn fra otte år kan deltage sammen med en voksen.

Signe Foersom tilføjer: ”Vi er glade for at kunne præsentere forløbet allerede nu. Så har man mulighed for at give forløbet i julegave til sit barn eller barnebarn. Ring eller send os en sms, hvis du vil have tilsendt et fint gavekort til at lægge under juletræet.”

Tid og sted:
Vi mødes fem torsdage kl. 16.30-18.00 på Sorø Kunstmuseum
Datoer: 24.2., 3.3., 10.3., 17.3. og 24.3.

Praktisk:
Pris: 400 kr. pr. person.
Max. deltagere: 16
Tilmelding og betaling til Mette Tingholm på 41 28 62 03. Skriv ”Ind i Kunsten”.
Tilmeldingsfrist: 10.2.2022.

Foto: Thomas Olsen