Står du igen med følelsen af, at du ikke nåede at tabe dig inden sommerferien?

Har du stået her før med følelsen af:
– at du ikke er god nok,
– at du er et dovent skvat,
– at du har rygrad som en regnorm,
– at det aldrig vil lykkes for dig,
– at det hele kan være lige meget.
Så er du LANGT fra den eneste, som har det på den måde.

Det handler ikke om, at du er forkert, doven eller slap. Det handler mere om, at du ikke har fået den hjælp, som lige præcis du har brug for.

Det kan nemlig ikke fikses med en restriktiv kostplan – og det ved du nok godt – måske har du prøvet det selv og erfaret, at det ikke holder i længden.

ANBEFALING TIL DIG:
Nyd din sommerferie med GOD samvittighed. Tillad dig selv at nyde alt slags mad uden restriktioner. Øv dig i at mærke efter, hvornår du ikke er sulten mere. Der skal også være plads til at nyde is, dessert, chips og alkohol, men øv dig i at mærke efter, om du egentlig nyder, eller du bare spiser til skålen er tom, som du plejer.

Nanna Lynge fra Kostvejledningen har gennem de sidste år hjulpet mere end 400 kvinder med at få et normalt og afslappet forhold til mad og deres krop. Til august starter hun endnu et hold op SENSE SENSOMMER BOOST, og her får du hendes allerbedste værktøjer og personlig og støttende vejledning, som bliver tilpasset dine behov. Der kører både et hold onsdag aften og fredag formiddag.

Læs mere her.

Eller kontakt Nanna direkte på 53202403. Nanna Lynge er uddannet premium sensekonsulent, coach, madmentor og kostvejleder.

Foto: Kostvejledningen.