Sorø Internationale Musikfestival 2016 byder på en alsidig og herlig række af sommerkoncerter, alle med den klassiske musik i centrum.

klassisk soroe“Som noget nyt har vi koncentreret vores koncerter i de første to uger af august med koncerter i Sorø Klosterkirke, Sorø Akademis Festsal, Café Tre Konger, Sorø Kunstmuseum og Sorø Bådfart. Det hele afsluttes med en finalekoncert 28. august kl. 16”, fortæller Malene Rasmussen.

Billetsalg foregår primært via billetnet. Her kan man hjemmefra gå ind på www.billetnet.dk og købe billet, som printes ud og forevises ved indgangen. Undtagen koncerten på Café Tre Konger, hvor billetter sælges ved henvendelse til cafeen. Ved Operettekoncerten på Sorø Kunstmuseum er det også muligt at tilkøbe et måltid i cafeen på Sorø Kunstmuseum. Dette kan ske ved henvendelse til museumsbutikken.

Derudover er det muligt at købe billet i forvejen på Sorø Bibliotek eller kontant/mobilepay ved indgangen fra 1 time før.

Billetpriserne varierer fra koncert til koncert. For alle koncerter i Sorø Klosterkirke er det muligt at købe et partoutkort for 470 kr. på www.billetnet.dk. To af koncerterne i år har fri entré.

Yderligere programinformation kan ses på www.soroemusik.dk eller facebook.