Fredag d. 26. august står årets Drengerøvsaften på tapetet i Stenlille. Og Eventgruppen håber på at rigtig mange bilentusiaster og dem med hang til kølerhjelme eller flotte motorcykler og veteranknallerter kommer til byen for at nyde en forhåbentlig god sommeraften i Stenlille.

dj
DJ Henrik Billstrøm

Udover de mange steder der vil være mulighed for at finde noget at spise og drikke, vil byens gamle diskotek sørge for at den gode gamle 80’er stemning kan blomstre op igen denne særlige aften.

1989 rekordforsøg i at vende plader
80ernes konge DJ Henrik Billstrøm vender tilbage til det gamle diskotek på Hovedgaden 47 i Stenlille. Manden som mange sikkert husker, da han i 1989 ville slå den tidligere rekord på 101 timer i at vende plade med mindst en time. Rekordforsøget lykkedes Henrik, da han spillede i 102 timer.

Den gamle hætte som ejes af Torben Nielsen er meget stolte over at kunne præsentere Billstrøm på Stenlilles store festaften Drengerøvsaften 2016.

Så mon ikke mange borgere har lyst til at drømme sig tilbage til de gode dage på byens diskotek, som nu i dag fungere som udlejningslokaler til fester og selskaber.