Kulturcafé Ludvig har udgivet sit nye koncertprogram, og her kan du se, hvad der er på plakaten i januar.

16. januar kl. 20
Månedens første musikalske arrangement er med Sko Og Torp. Søren Sko, som er kendt for sin knivskarpe vokal, kalder selv duoen for musikalske tvillinger, når han og Palle Torp er i perfekt samspil. Sko Og Torp nåede gennem 1990’erne til tops og har et nyt album klar til udgivelse i starten af 2015. Foruden vellyd og talent har de guitarist Mikkel Bøggild med sig, når de gæster Sorø. Billetter købes på www.billetnet.dk og dørene åbner kl. 19.

23. januar kl. 20
Der er gode historier og rock i luften, når Michelle Birkballe med band indtager rampelyset på Kulturcafé Ludvig. Michelle er kendt for sine optrædener, hvor både musik, fortællinger samt hudløs ærlighed går op i en højere enhed. Med sin velkendte hæse stemme og en særlig passion for blues og rock er de selvskrevne sange kendt for at gå lige i hjertet på publikum. Både gammelt og nyt er på programmet, som kan forventes at leve op til selv de vildeste forventninger. Billetter købes på www.billetnet.dk og dørene åbner kl. 19.

30. januar kl. 20
Piano og fortællinger er på programmet når Esben Just med stil samler folk på Kulturcafé Ludvig. Kendt for at posere i bar overkrop er Esben Just klar til at vise, hvordan man på den helt rigtige måde går til værks på et flygel. Herudover er han kendt for sine talegaver, og hans historier fanger publikum fra start til slut. Glæd dig til en aften i den musikalske ånd, hvor Esben Just slår fast, at han har fat i den lange ende, når det kommer til flygel og forrygende fortællinger. Aftenens opvarmning vil udføres af lokale Frederik Nordvang, som vil levere en perfomance, der afspejler hans kæmpetalent. Billetter købes på www.billetnet.dk og dørene åbner kl. 19.

Esben Just
Esben Just