Opdatering: Arrangementet er aflyst pga. for få tilmeldinger.

Mange private virksomheder kommer til at mangle kvalificeret arbejdskraft i de kommende år. Nu får virksomhederne i Sorø Kommune en unik mulighed for at komme i dialog med de unge og skabe kontakter, der kan gavne virksomheden på sigt. En ny job- og uddannelsesdag bygger bro til fremtiden. hr

Mange virksomheder mangler kvalificeret arbejdskraft – og mange unge mangler job. Nu vil Sorø Kommune bygge bro mellem fremtidens medarbejdere og de lokale arbejdspladser med en Job- og uddannelsesdag, hvor 9. klasseselever og virksomheder kan møde hinanden.

Job- og uddannelsesdagen finder sted onsdag den 21. januar kl. 13 til 17 i Sorø Hallerne.

Multiline er en af de lokale virksomheder som har taget imod invitationen. HR-koordinator Solveig Heron siger:

– For os er det en oplagt mulighed for at vise flaget over for nogle af fremtidens arbejdstagere. Mange af de unge ved måske ikke, hvilken uddannelse de skal vælge. Derfor vil vi gerne fortælle om de muligheder, der er hos os i Multiline, både inden for administration og inden for lager.

– Jeg glæder mig til at møde de unge og høre om deres ønsker og forventninger til fremtiden, og især til at tale med nogle af de unge, som regner med at blive i lokalområdet.

Der er plads til flere
Der er plads til flere virksomheder på Job- og uddannelsesdagen. Kontakt Sorø Erhverv på erhverv@soroe.dk, hvis du vil tilmelde dig, eller ring til erhvervschef Niels-Henrik Glisbjerg på 57 87 60 34 for at høre mere. Der er sidste frist for tilmelding den 13. januar