Der bliver rift om fremtidens medarbejdere. Giv din virksomhed et forspring og styrk de unges uddannelsesvalg ved at tage med på uddannelsesmesse i Sorø Hallen.

Sorø Erhverv inviterer alle virksomheder i kommunen til at være med på uddannelsesmessen, som løber af stablen i Sorø Hallen den 22. januar 2016.

Johanne Hauerslev Christensen, som er arrangør af messen, siger:

– Vi oplever en stor interesse fra virksomheder, som gerne vil deltage for at skabe opmærksomhed om det at tage en uddannelse i deres branche. Virksomhederne mærker allerede nu udfordringer med at rekruttere faglært arbejdskraft, og her giver uddannelsesmessen dem en unik mulighed for at fortælle de unge om de karrieremuligheder, som findes i deres branche eller virksomhed, før de unge træffer deres uddannelsesvalg.

Messen arrangeres af Sorø Erhverv og Sorø Kommune, og alle 8. og 9. klasser i hele kommunen ventes at deltage.

Carsten Hansen t.h.
Carsten Hansen t.h.

På messen får virksomhederne mulighed for at præsentere sig selv og deres branche over for de unge og på den måde skabe kontakt til fremtidens arbejdskraft og være med til at kvalificere de unges uddannelsesvalg.

Elektrogården er en af de virksomheder, som vil være på pletten. Direktør Carsten Hansen siger:

– Det er vigtigt, at de unge får øjnene op for den spændende verden, der ligger i erhvervsuddannelserne og de håndværksmæssige og de tekniske fag. Jeg tager med for at udbrede kendskabet til erhvervslivet og gøre de unge opmærksomme på, at der findes andre muligheder end gymnasiet.

Carsten Hansen opfordrer sine kolleger i erhvervslivet til også at deltage.
– Det er vigtigt, at alle brancher er med. Jo flere vi bliver, jo mere interessant er det for de unge. Uddannelsesmessen er en kanon platform for at møde de unge og være med til at åbne vores virksomhed op for kommende generationer.

Hent indbydelse