Mangler du en julegave til hende? Der er en lang række relativt træfsikre gaveideer i midtbyen.

Smykker. Et smykke bliver man altid glad for – især hvis der er tale om gedigent dansk design i lækre materialer. EA Unique fører de flotte porcelænssmykker fra Anne Black.

Fred. Jensen har et bredt udvalg af samlesmykker fra bl.a. Troldekugler og Spinning Jewelry – så løber man aldrig tør for gaveideer. Troldekuglers julekollektion rummer bl.a. en mor-barn kugle, en teddybjørn og et facetslebet tigerøje.

Vidste du at Bruce Willis hustru, Emma Heming-Willis, designer smykker? Se kollektionen her og kontakt Anne Plasmann på tlf. 40 85 53 73 for nærmere detaljer – der er mulighed for køb til engros-priser.

Øreringe fra Anne Black

Gummistøvler. Ja, dét kan du godt være bekendt. Gummistøvler er ikke, hvad de har været – det er muligt at lægge nogle meget stilsikre varianter under juletræet.

Sportmaster fører gummistøvler fra det franske mærke Aigle. Lis Gunde har de efterhånden klassiske snørede gummistøvler fra Ilse Jacobsen. Og hos Bellis kan man finde fine pastelfarvede gummistøvler fra Noa Noa og Hunter.

Det gode ved gummistøvler som gave, er at pasformen er mindre vigtig – de passer næsten altid. Husk det kan være en fordel at købe dem et nummer større, end hun normalt bruger, så der er plads til en tyk sok!

Gummistøvler fra Aigle

Læderhandsker. Handsker af skind er ikke til at komme uden om som tilbehør i vintergarderoben 2012. Ifølge Costumes januarnummer skal de helst være opsigtsvækkende med skarpe detaljer som pels eller lynlås – eller også skal de have stærke farver, f.eks. midnatsblå, turkis eller bordeaux.

I Sorø kan man finde skindhandsker hos Johs. Clausen og Lis Gunde. EA Unique og Vero Moda har nogle lækre kørehandsker.

Smugkig i hendes gamle handsker, så du har den rigtige størrelse. Alternativt kan du oplyse hendes skostørrelse – der er som regel en sammenhæng; hvis man f.eks. bruger størrelse 39 i sko, bruger man størrelse 7,5 i handsker.

Blå handsker fra Vero Moda

Poncho. En poncho er det store hit, hvis man skal tro Solo i Holberg Arkaden – og det bekræfter Costumes moderedaktør Maiken Winther. Hun foreslår, at man bruger sin poncho med høje hæle, hvis man vil gøre den mindre casual.

Ligesom gummistøvler har ponchoen den store fordel, at den altid passer. En poncho er onesize, så du skal bare ramme rigtigt med farven… og stilen. No problemo.

Grå poncho med frynser fra Solo