Den hurtigt voksende medlemsklub LiveGood, med velvære-produkter af højeste kvalitet og meget billige priser, har for alvor nået Danmark. De har gjort op med hele branchen med MLM og Network Marketing, hvor priserne på produkterne også skal dække firmadelen, hvis man vil være forhandler. Men ikke mere, i hvert fald ikke hos LiveGood.

Her er det medlemsprisen, der dækker firmadelen. De billige priser på varerne dækker kun prisen på produkterne. Og der er billigt, op til 90% af retailprisen på sammenlignelige produkter.

Hvis man vil spare mest, bliver man medlem og betaler $9,95 om måneden og shopper til den billigste pris. De penge er hurtigt tjent ind. Ellers betaler man bare retail prisen, som er en smule dyrere.

LiveGood har mange gode produkter; vitaminer og mineraler, Super Greens og Super Reds, essentielle olier, nogle plastre og andet. De får også CBD olier til Danmark. Og de kommer også med andre produkter, så der virkelig kan spares på husholdningsprodukter til rengøring, vask og opvask.

Livsnydershoppen.dk i Stenlille er en del af netværket, som du kan læse mere om her:

https://LiveGood.com/Livsnyder369

Hvis du er interesseret i at sprede budskabet så hop med på linket og få en gratis tur med en video der forklarer hvordan det fungerer: 

https://LiveGoodTour.com/Livsnyder369

Hvis du har spørgsmål, så ring/sms på 25779046 så vil Allison Evah Mariell Nielsen hjælpe dig.