Fine og fiffige ting til huset og haven, til fødselsdagsbarnet eller værtinden, til hverdag og fest, til Valentines day – og masser af Frellsen chokolade og luksus te. Dét er essensen af Maximinos sortiment, hvor der altid er nyt på hylderne.

Maximino står for godt gammeldags købmandskab såvel i butikken i Sorø som i webshoppen. Mange webshops er i dag automatiserede, så det er svært at få kontakt med menneskerne bag. Hos Maximino er det ikke en robot der besvarer din henvendelse.

”Vi sætter en ære i dét vi laver og elsker den personlige kontakt”, siger Pia Rasmussen, ”så har du spørgsmål kan du altid ringe eller skrive til os eller kigge forbi i butikken.”

Butikken er stor, lys og rummelig, og på hylderne finder du brugskunst til yderst behagelige priser. Der er gode gaver til enhver lejlighed eller til selvforkælelse.

Savner du lysestager og lanterner til dine lys, går du heller ikke forgæves hos Maximino. Sortimentet rummer alt fra fade til figurer, men også tekstiler der forener det praktiske med det pyntelige.

Dit Sorø var på besøg, så tag et kig med her. Du kan også følge med på butikkens Facebook her.