Process Engineering A/S meddeler:

Motiveres du af at se dine resultater påvirker virksomhedens resultat?

Så er her en spændende karrieremulighed for dig hvor du hele tiden vil blive udfordret på dine faglige kvalifikationer med tilknytning til vores Sorø afdeling som pt har 5 ansatte.

Om virksomheden
Process Engineering A/S servicerer procesindustrien inden for kemisk, olie- & gas, levnedsmiddel og farmaceutisk, industri. Firmaet blev grundlagt i 1999 og er 100 % dansk privatejet. Har siden starten oplevet en sund og positiv vækst både i omsætning og personale. Medarbejderstablen tæller i dag ca. 60 til 70 rådgivende ingeniører og teknikere med stor erfaring fordelt med hovedkontoret i Fredericia samt 4 regionale afdelinger i Aalborg, Aarhus, Brøndby og Sorø.

Af væsentligste arbejds- og ansvarsopgaver kan nævnes:
• Projektstyring og projekt opfølgning.
• Deltagelse og planlægning af møder med kunder og respektive leverandører.
• Rådgivende ingeniørarbejde udført for / og hos kunder.
• Procesteknisk beregning og projektering af anlæg, maskiner og udstyr.
• Konstruktion, beregning af anlæg, maskiner og udstyr.

Jobbeskrivelse
Opgaverne er meget varierende og kan strække sig fra opgaver af få timers varighed, til længerevarende projekterings- og konsulentopgaver. Arbejdsstedet vil derfor afhænge af den enkelte opgave og ofte være en kombination af arbejde på kontoret og hos kunderne. Der er tale om en meget selvstændig og spændende stilling, hvor der bliver rig mulighed for at arbejde med mange forskellige problemstillinger som udvælges og tilpasses efter dine kvalifikationer.

Kvalifikationer og erfaring
• Du er uddannet som maskiningeniør (Proces, Termisk, Energi linjen) og med nogle års erfaring som projektleder men en grundig og systematisk analytisk indfaldsvinkel til opgaver.
• Behersker IT som dit arbejdsredskab (MS Project, Office pakke, AutoCAD 2D/3D, Inventor og evt. Solid Works).
• Du har erfaring med opbygning af PFD og P&ID samt fabriks layout.
• Som person er du selvkørende, trives med at arbejde med mange forskelligartede opgaver.
• Du er en imødekommende type og har nemt ved at omgås andre mennesker.
• Fleksibilitet og solidt drive med en resultatorienteret og innovativ arbejdsform.
• Evnen og lysten til at blive udstationeret ved kunder i kortere eller længere perioder.
• Systematisk og med gode evner til at skabe og bevare overblik, også i pressede situationer.

Sprog
• Behersker det danske og engelske sprog både i skrift og tale.

Vi tilbyder
En spændende stilling med mange kontakter og tæt samarbejde med en del mennesker på alle niveauer. Vores kunder spænder fra små og mellemstore virksomheder til store internationale selskaber med produktionsenheder i ind- og udlandet. Et aktivt, nærværende og uformelt miljø, med reel mulighed for at være med til at præge udviklingen fremover. Imødekommende og smilende arbejdskollegaer der kan sparre på et højt fagligt niveau. For alle vores medarbejdere er der stor mulighed for at se resultatet af egne initiativer og indsatser, samt gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Vi har en ambitiøs vækststrategi, som du bliver en del af. Det betyder, at du med den høje kvalitet i dit arbejde er med til at sikre, at vi har tilfredse kunder, der vender tilbage. Du kombinerer derfor din egen ekspertise med dine kollegaers gennem sparring og videndeling over telefon, mail og på kontoret. Vi prioriterer løbende kontakt med dine kollegaer højt – også for at sikre, at du trives. Samtidig vil vi være en attraktiv arbejdsplads, hvor der er balance mellem arbejde og privatliv. Møder på tværs af afdelinger og årlig teambuilding, sommerfest med familien m.m. er faste ting i kalenderen

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte:
Afdelingsleder, Peter Lindblom, telefon 29 86 80 51

Har du lyst til at blive vores nye kollega, så send din ansøgning vedlagt relevante data, mrk. ref.nr. 024, til HR-afdelingen: Dorte Mohr Carstensen: dmc@proeng.dk.

Alle henvendelser behandles fortroligt og der afholdes løbende jobsamtaler.