Sorø Erhverv deltager på Karrieredagene i Odense og København den 7. og 8. marts, og det giver spændende muligheder for de lokale virksomheder.

Igen i år deltager Sorø Erhverv på Karrieredagene i Odense og København. Karrieredagene er Danmarks største job- og karrieremesse. Omkring 8000 studerende og kommende dimittender besøger messen for at orientere sig om jobmuligheder og måske endda møde deres kommende arbejdsgiver.

Karrieredagene er derfor en god mulighed for virksomheder at finde nye, spændende profiler med længerevarende uddannelser. Har din virksomhed konkrete stillingsopslag, projektopgaver eller andre relevante muligheder for målgruppen, kan I kontakte Sorø Erhverv, som vil sørge for at videreformidle dem på messen.

Lise Lotte Brandt, konsulent i Sorø Erhverv, har været med i flere år på Karrieredagene:
– Det er vigtigt, at vi er synlige overfor de kommende dimentender, og at det synliggøres, at der er mange spændende karrieremuligheder i Sorø. Mobiliteten må ikke være en barriere for at søge ud af hovedstadsområdet eller Fyn mod det Sjællandske smørhul. Vi skal derfor hele tiden være synlige og have fokus på karriere, logistik og bosætningsmulighederne i Sorø, som alle går hånd i hånd, når vi taler tiltrækning af vidensmedarbejdere.

Som mindre kommune kan det være svært at skille sig ud fra mængden. Fokus på at få kvalificeret arbejdskraft ud af storbyerne er en dagsorden flere Midt- og Vestsjællandske kommuner deler. Ud fra den tese, at ”sammen står vi stærkere”, har Sorø Erhverv derfor indgået et tværkommunalt samarbejde for sammen at skabe fokus på karriere, men også bosætnings- samt pendlermuligheder. De seks kommuner deltager for første gang sammen på messen i år. De fem andre kommuner er: Kalundborg, Næstved, Vordingborg, Ringsted og Slagelse.

Foto: Sorø Kommune