At stå uden regnskabschef eller CFO i din virksomhed kan være katastrofalt, hvilket dybest set ikke behøver nogen videre forklaring. Virksomheder fortsætter kun med at leve, så længe økonomien er dertil. Og om økonomien er dertil, ved du ikke, hvis ikke der er styr på regnskaberne. Så har du ikke en ny regnskabschef til at tage over for den gamle, der er gået, skal du få hjælp fra en interim CFO.

Konsulenter til tidsbegrænsede stillinger
Hvordan får du fat i en interim CFO til at tage ansvar for regnskaber mv., indtil du ansætter nogen til jobbet? Svært er det at støve nogen op med de rette kvalifikationer selv, der er villig til at arbejde i en tidsbegrænset periode. Nemmere er det, hvis du tager fat i et konsulentbureau, som sidder inde med flere interim-profiler, hvor de alle er indstillet på at hjælpe i det tidsrum, du har behov for dem.

Hav et konsulentbureau som mellemmand
Når det netop er en god idé at have et konsulentbureau som mellemmand, når du skal have fat i en interim CFO, skyldes det, at så er du sikker på, konsulenten faktisk har evnerne og lysten til at træde til med kort varsel. Hvad du end bruger af løn- eller ERP-systemer, er du sikker på, at konsulenten kan bruge dem professionelt og altså ikke kræver længere tids oplæring, før hun er klar til arbejdet.

Hyr en interim CFO til regnskab
Med en interim CFO hentet fra et konsulentbureau er du sikker på, at intet bliver tabt på gulvet ift. årsafslutninger, fusioner, konsolidering eller compliance. Med deres hjælp får du fingeren på pulsen, hvad angår, hvordan det står til i din virksomhed, og du kan trygt stole på, at såvel de internationale regnskabsstandarder som nationale love iagttages. Hyr derfor en interim CFO til regnskaberne i dag.

Hvordan får du fat i en interim CFO til at tage ansvar for regnskaber mv., indtil du ansætter nogen til jobbet? PR-foto