Mangler du årets julekalender til manden, børnene eller bedsteforældrene – så tag et kig forbi butik ea unique.ea unique

Man er ikke et sekund i tvivl om, at julen nærmer sig, når man træder ind i ea unique i Sorø. Julelysene er tændt, nisserne sidder fremme, og alle de fine julevarer står klar. Heriblandt finder du årets lakridskalender fra Johan Bülow med lækre lakridsoplevelser til hele december måned. Perfekt til manden med den søde tand.

Hvis du blot mangler lidt lækkerier til de kolde december aftener med julehygge foran pejsen, er ea unique også et besøg værd! De har et hav af kvalitetsprodukter, blandt andet de smagfulde lakridskugler fra Johan Bülow, fyldte chokolader fra Venchi formet som cigarer og meget mere.

Leder du efter det årlige kalenderlys? Her kan ea unique tilbyde kvalitetslys fra det danske Kunstindustrien, som har fremstillet voksalterlys i mere end 45 år. Voksalterlysene er håndstøbte og fremstilles enkeltvis og har en længere brændetid end normale stearinlys. Kalenderlyset skulle jo nødigt være foran dagene.

Hvis du søger dansk design og kvalitet eller blot inspiration til julegaver, julekalender og dekoration til hjemmet, så kig forbi ea unique i Sorø!

/KB