Det lunefulde maj-vejr viste sig fra sin gode side søndag den 31. maj, da KFUM-Spejderne fejrede Frederiksbergdagen. Der var godt gang i alle boderne, hvor børn med turpas kunne prøve lykken i fiskedammen, det muntre køkken, dåsekast mv. Der var også mulighed for at bage snobrød og købe pølser, kager og kaffe i cafeen.

“Jeg synes det sjoveste var at brænde snobrød, springe balloner, lede efter skatten og spise kage”, fortæller Bjørn, 5 år.

“Jeg synes det sjoveste var at smadre tallerkner. Man fik fem bolde, og jeg ramte kun én tallerken, men den flækkede midt over”, fortæller Ida, 7 år.

“Der har været god omsætning i boderne sammenlignet med andre år. Det store udendørs loppemarked har også trukket mange folk til, og der har været endnu flere gode indsamlede effekter i år”, lyder det fra KFUM-Spejderne på Frederiksberg.

Kl. 14.30 forsamlede børn og voksne sig om kemi-showet, hvor lektor Helen Krarup fra Sorø Akademis Skole eksperimenterede i røg og damp. “Det her skal I ikke gøre derhjemme”, understregede den kyndige kemilærer flere gange, og alle var godt underholdt, mens de blev klogere på kemikalier.

Se flere billeder på byportalens Facebook-side

frb frb2 frb3 frb4 frb5 frb6 frb7 frb8 frb9 frb10