Mange flotte løb ved Euro-slide i Gladsaxe-hallen
Årets sidste kaproning, blev afviklet som holdkaproning i indendørs ro-ergometre. Ergometrene er roernes vigtigste træningsredskab om vinteren, hvor solen på hverdage ikke lyser søen op efter skole/arbejdstid.
Ved Euro-slide sættes ergometrene op som fælles enheder i 2er/4er/8eré. Udfordringen er pinlig samtidighed for at opnå den bedste fart, nøjagtig som på vandet i robådene. Til gengæld vejes roerne ind og får handicap efter vægt og således ophæves skellet mellem letvægtere og tunge roere denne ene gang om året.

Junior A/B:
SR’s nyoprykkede junior-piger satte som de yngste i klassen deres fodspor i 2er-slide med bronze til Freja Liv Holmark og Iben From samt en 5. plads til Nanna Bech Petersen og Thea Lindblom.
Senere i 4er-slide roede Freja, Iben og Nanna med Astrid Brehmer hvor det igen blev til bronze.

Jens Albert Graudahl og Jakob Lillelund sluttede deres fælles junior-karriere af med 2er-slide hvor det blev til en 4. plads.

Junior C/D:
SR’s junior-drenge Jannick Wly Andersen og Joachim Østergård gav den gas i et meget tæt løb og endte på en flot 4. plads, kun 2,3 sek. efter vinderne fra Hvidovre.
Senere i 4er-slide roede Jannick og Joachim med nystartede Malthe Arensbach og Thea Lindblom, hvor det blev til en 5. plads.

Senior åben:
Olivia Meinert Cardel og Astrid Steensberg roede i 2er-slide op til deres bedste og vandt sikkert bronze.
Senere satte Olivia og Astrid sig i 4er-slide sammen med Ida Langkjær og Ulla Hvid, hvor det ligeledes blev til bronze.

Og senere igen i 8er-slide, hvor Astrid, Olivia, Ulla og Ida satte sig sammen med Ida Brehmer, Ruth Köster, Linda Milling og Helle Johansson og vandt Guld.

Jens Albert Graudahl som næste sæson ror i senior-klassen, roede 2er-slide med Frederik Taulbjerg fra Holstebro og opnåede en flot 6. plads.

Senere roede Jens 4er-slide med et hold fra Kraftcenter Bagsværd. Efter en syrevridende slutspurt hvor 4 hold kæmpede om bronzen, kom Jens´s hold sejrrigt ud af den kamp og endte altså på 3. pladsen.
Senere igen roede Jens med på en 8er også gennem Kraftcenter Bagsværd og fik Sølv, kun 2,5 sek. efter Danmarks Rocenter.

Anders Lindblom og Michael Bertelsen roede 2er-slide og blev nr. 15. (Her tager det under 3 min. for hurtigste hold at gennemføre de 1.000m.)

Masters:
Ingrid Petersen og Birgit Juel-Hansen roede Guld hjem i 2er-slide.

Bjarne Hjorth og Christian Mølvig roede også Guld hjem i 2er-slide og blev fulgt til dørs af Uffe Søgaard og Bo Vilhelmsen. Peter Lindblom og Peter Carstens roede sig til en 4. plads, så Sorø Roklub var godt repræsenteret her.

Senere satte Uffe og Bo sig sammen med Peder Lillelund og Henrik Brehms Dynesen i 4er-slide, hvor de vandt sølv. I samme løb satte Peter L., Peter C. og Christian sig sammen med Leif Hansen, hvor det blev til en 5. plads.

Nystartede Anne-Mette Christiansen roede 2er-slide Mix med Leif Hansen og endte på en 4. plads efter et godt løb.

Ruth Köster, Linda Milling, Laila Hjorth og Jane Steensberg kom i 4er-slide på en suveræn 1. plads.