Onsdag den 12. november kl. 19 har du mulighed for at opleve Mads Holger i Sorø Sognegård. Mads Holger er folketingskandidat for de Konservative og en markant stemme i debatten som radiovært, forfatter og blogger.

I Sorø Sognegård fortæller han om kristendommens betydning for ham i et foredrag med titlen ”Mig og Kristendommen”. Efterfølgende vil der være debat om kristendommens betydning for os danskere i nutiden. Aftenen er en enestående muligheder for at bringe egne religiøse og kirkelige opfattelser til debat.

Foredraget tager udgangspunkt i Mads Holgers eget forhold til kristendommen kombineret med hans afstandstagen til det moderne samfund. Ifølge Mads Holger er det moderne menneskes tro på, at enhver bliver salig i sin tro en fejlagtig opfattelse. Dette er blot en af foredragets mange pointer, så har du interesse for faget, må du ikke gå glip af denne aften i Sorø Sognegård.

Mads Holger er bachelor i teologi og foruden radiovært på sit eget populære radioprogram på radio 24syv, er han en succesrig forfatter med flere udgivelser på cv’et. Holger fungerer daglig som konservativ meningsdanner samt debattør med enestående evner til at sprede sine budskaber. Det er ikke første gang i nyere tid, Mads Holger gæster Sorø. Udover sin medvirken i De Konservatives grundlovsarrangement i Akademihaven, var han i marts til et møde med de lokale KU’ere. Det kan du læse om i denne reportage, der præsenterer nogle af debattørens grundholdninger.

Om du er enig eller uenig med Mads Holger, ser Sorø Menighedsråd frem til en aften med intelligent debat efter foredraget, hvor flere forskellige holdninger vil være repræsenteret.

Arrangementet er gratis, kaffe og kage kan købes for 20 kr.

/FMF


Mads-Holger-Bladguld