Lær om portvin, brød, tapas og antiinflammatorisk kost. AOF udbyder kostorienterede kurser i foråret 2014, der alle finder sted på Sorø Borgerskole…

 

Tapas III
Tapas er små portioner, som nydes sammen med et glas vin. Luis Saiz Lopez præsenterer denne gang 10 nye tapas, som skylles ned med sangria og rødvin. Medbring forklæde, viskestykke og evt. en god kniv.

Søndag den 9. februar kl. 11.30-17.

 

 

Rundt om antiinflammatorisk kost
Hvordan kan måltider sammensættes så de lindrer kroppen for inflammation? Hvad gør for meget sukker ved kroppen? Er det nødvendigt at spise kosttilskud? Det kan du forsøge at få svar på, når kostkonsulent Birgitte Flensholt holder foredrag om inflammation og kost.

Tirsdag den 25. februar kl. 19-21.

 

 

Portvinssmagning 
Denne aften vil du kunne lære om portvin, produktion, typer, landet, jordbund osv. Anders Christiansen fra Portvinsoplevelser.dk afholder smagningen. Anders har rejst meget i Nordportugal og kender regionen, og mange Quintaèr og winemakere, som han denne aften vil fortælle meget mere om.

Fredag den 14. marts kl. 19-21.

 

 

Det gode brød
Under kyndig vejledning af Marianne Nielsen vil deltagerne først yde, så nyde. Medbring drikkevarer og evt. emballage til at hjemtage det bagte.

Fredag den 4. april kl. 17-20.45. Kurset varer til og med lørdag.

 

????????????????????????????????????????????????????????