Lone_Irene_WenzellSlagelse Kommune har ansat Lone Irene Wenzell som borger- og udviklingsdirektør. Lone Irene Wenzell bor i Sorø og har været konstitueret i stillingen de seneste halvandet år.

Slagelse Kommune oprettede direktørstillingen som et toårigt forsøg efter kommunalvalget i 2013. Hensigten var at skabe større inddragelse af borgerne, især i landdistrikter, og at justere den kommunale kultur, så kommunen i højere grad ses som medspiller af borgere og virksomheder. Efter evaluering af de første halvandet år har Økonomiudvalget besluttet at gøre stillingen permanent.

”Lone har gjort en markant indsats for at udmønte det politiske ønske om større inddragelse af borgerne, og hun har siden stillingens oprettelse vist, at hun evner at tænke i nye løsninger eksternt og ændre kulturen internt i kommunen,” siger kommunaldirektør Søren Lund Hansen.

”Slagelse Kommune er en stor kommune, og vi har rigtig meget at byde på. Derfor skal vi også sætte det lange lys på og hele tiden se på, hvordan vi kan få flere borgere og virksomheder i kommunen. Campus-planer, det nye psykiatrihospital og stærke innovative virksomheder giver os mange muligheder, men vi skal sørge for, at kommunen hele tiden leverer de bedste rammer for både borgere og virksomheder og bliver set som en god samarbejdspartner i at skabe vækst,” siger Lone Irene Wenzell.