Lørdag den 4. december kl. 11.00 indbyder Sorø Bibliotek & Bykontor til en booktalk om forfatterskaber, der ligner Lucinda Riley.

Den 11. juni 2021 døde Lucinda Riley kun 55 år gammel. Hun nåede at skrive nogle skønne romaner, der er elsket af rigtig mange læsere. En af de læsere er bibliotekar Dorte Hansen, der nærmest får julelys i øjnene, når en låner spørger efter Lucinda Riley eller noget der ligner. Med andre ord, så elsker hun Lucinda Rileys romaner og romaner i samme stil.

Dorte er ikke i tvivl om, at Lucinda Rileys store popularitet har banet vejen for rigtig mange forfattere. Forfattere der også leverer en historie i flotte rammer og som sørger for en lykkelig slutning, præcis som Lucinda Riley. Romaner der garanterer, at man er godt underholdt med historier, der foregår i smukke omgivelser og som regel også under andre himmelstrøg og i andre tidsperioder.

”Jeg glæder mig til at dele ud af min viden og interesse om historisk romantiske romaner,” fortæller Dorte Hansen. Efter præsentationen har du mulighed for at stille spørgsmål så du kommer hjem med en masse nye læsetips og forhåbentlig også med en bog under armen.

Arrangementet er gratis, og der er ingen tilmelding, så du møder bare op.

Pressefoto