Gang i festen
Lyset er meget mere end prikken over i’et ved en fest, uanset om du holder fest forår, sommer, efterår eller vinter. Lyssætningen er altafgørende for stemningen, især når der spilles op til dans. Farverige lys og lys, der bevæger sig, lokker betragtelig flere gæster ud på dansegulvet, end hvis man bare dæmper belysningen, og der er mange flere spændende moves på dansegulvet, når discolyset glimrer.

Lysgris.dk er en ny virksomhed i Sorø. Her kan du leje flot discolys til din private fest, firmafest, julefrokost, skolefest, arrangementer i din butik, konfirmation m.m.

André
André Christensen

“Det skal være pivnemt at leje lysudstyr hos os”, siger André Christensen, der har sammensat pakkeløsninger med lysshow til dem der har svært ved at overskue hvad de skal vælge. Der findes nemlig et væld af kombinationsmuligheder. “Vi har lys, der sætter gang i festen og opsætningen af vores lys er så nemt, at du kan gøre det alene, men vi kommer gerne ud og opsætter lyset uden yderligere bekostning.” Som tilbehør til grundbelysingen kan du leje strobelys, røgmaskine, discopære, lysstativ og knæklys.

Det startede med en børnefødselsdag
André, der har boet i Sorø i 5 år, fik sin forretningsidé, da papdatteren Amanda fyldte 11 år. Hun ville gerne fejre sin fødselsdag med et drøn af en discofest, og så investerede André i en del udstyr. Hvorfor ikke leje det ud som en bibeskæftigelse, tænkte André, der til dagligt pendler til København, men har en drøm om at blive selvstændig på fuld tid. Siden har virksomheden på Ringstedvej investeret i mere udstyr og specialiseret sig i opsætninger, der sætter gang i fester og events. Hvad skulle virksomheden hedde? Jo, der var Amanda på 11 år også behjælpelig: Lysgris – så er man ikke i tvivl om hvad det handler om, og det er heller ikke et firmanavn man glemmer.

Fra kun 100 kr. pr. døgn kan du leje lys, som sætter gang i din fest. I resten af 2014 er der 50% på samtlige udlejningsprodukter hos Lysgris.dk, der kan kontaktes på info@lysgris.dk eller mobil 31 16 04 99. Nedenfor finder du en prisliste med aktuelle tilbud og pakkeløsninger. Du kan også se en præsentationsvideo.

 

Lysgrisdk.a4.pris.oversigt