Sorø Rotary Klub har taget et nyt initiativ. Målet er at give mennesker med en lille vandringsmand i maven viden, træning og motivation til at komme op af sofaen og ud på vandrestierne.

Foto: Sorø Rotary Klub

”Vi vil rigtig gerne hjælpe dem, der ikke selv har modet på at begynde at vandre. Vi vil gennem forskellige foredrag og træningsprogram klæde vores deltager på til at kunne tage ud og vandre – hvad enten det er Caminoen, Camønoen eller blot rundt om søerne i Sorø”, siger initiativtager Anders Christensen fra Sorø Rotary Klub.

Sorø Rotary Klub har sammensat et program med dels træningsture, dels foredrag med forskellige aktører og samarbejdspartnere. ”Vi har blandt andet fået en læge og fysioterapeut til at komme og fortælle om dels træningen, dels afhjælpning af de skavanker og vabler, man kan få undervejs på turen. Vi har også en mindfulnesscoach, diætister, rejsebureau med speciale i vandreture og en udstyrsbutik, der fortæller om de forskellige elementer i vandringen”, fortæller Anders Christensen.

Foto: Sorø Rotary Klub

Tanken er at alle – uanset niveau og kondition – kan deltage. Sorø Rotary Klub tilrettelægger træningen, så alle kan være med, og gradvis vil træningen blive intensiveret. Programmet med træning og foredrag løber gennem efteråret og vinteren.

”Målet er, at vi kan sende deltagerne ud på deres egen vandring i foråret, hvor de gerne skulle være klar til at tage lige præcis dén tur, som de har drømt om”, slutter Anders Christensen.

Kurset med både træning og foredragsaftner koster 2.495 kr. Derudover får deltagerne mulighed for at købe blandt andet udstyr, vandrerejser, diætistforløb og mindfulnessforløb til fordelagtige priser.

Hele overskuddet fra forløbet går ubeskåret til velgørende formål.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anders Christensen på anderschristensen_1@hotmail.com

Find Sorø Rotary Klub på Facebook