Der var engang et klædeskab, der åbnede i Sorø… men det var trange tider med mundbind, afstand og få medlemmer i butikken ad gangen!

Så nu tager Julie Veje Bastholm, der ejer Det Kollektive Klædeskab, revanche med en længe ventet åbningsreception lørdag d. 30. oktober kl. 12.00-15.00.

“Det var med et vist sug i maven, at jeg åbnede butikken midt under corona-nedlukningen, men Sorø har tydeligt vist mig, at byen kan bære konceptet og vil være med til at gøre en aktiv og meningsfuld indsats for at passe på vores klode ved at bytte det tøj, som allerede findes,” siger Julie Veje Bastholm.

Hun fortsætter:
“Fællesskabet hos os handler ikke kun om at bytte tøj. Det handler også om at mødes og vende det hele, hygge, blive klogere og møde nye mennesker. Medlemmer, naboer, folk, der er gået forbi og gerne vil høre mere, ja alle er velkomne til at kigge forbi.”

Receptionen foregår i Det Kollektive Klædeskab, Østergade 8B, st.th i Sorø.

“Vi står klar med bobler og snacks. Man kan bytte lækkert tøj som altid. Er man ikke medlem, kan man blive det på dagen. Der vil der være ekstra velkomstpoint til nye medlemmer samt et gavekort på 1 måneds medlemskab, som vores nye medlem kan give væk.”

Sæt kryds i kalenderen!
Julie Veje Bastholm og Det Kollektive Klædeskab har flere arrangementer i vente. Blandt andet et foredrag med titlen: Ryd op i dit Klædeskab med oprydningsmentor Laura Astrid Colstrup.

“Kender du følelsen af at blive overvældet, når du åbner dit tøjskab, men alligevel ikke føle, at du har noget at tage på? Og har du oplevet at have svært ved at give slip på noget bestemt tøj, selvom du inderst inde godt ved, at du aldrig kommer til at gå med det igen?” spørger Julie Veje Bastholm.

Den følelse hjælper foredraget med at få på plads. Det foregår den 11. november. Kig ind forbi Det Kollektive Klædeskab og hør mere.

 

Sorø har tydeligt vist mig, at byen kan bære konceptet og vil være med til at gøre en aktiv og meningsfuld indsats for at passe på vores klode, siger Julie Veje Bastholm. Foto: Det Kollektive Klædeskab