Kære Kyndelmisse Lysfest gæster

I samråd med borgmester Gert Jørgensen og lysfestens projektgruppe er det besluttet, at Kyndelmisse Lysfesten den 29. januar 2022 desværre må aflyses.

Vi har længe forventet at kunne gennemføre Kyndelmisse Lysfesten med adskillige Corona ”forsigtighedsgreb” men, at der skulle komme en ny smitte-variant, Omikron og nedlægge os med høje smittetal og nye restriktioner til følge, havde vi ikke set komme. Lysfestens deltagende museer, skoler, biograf, udstillings- og spillesteder m.v. er lukket de kommende 3-4 uger, og om der genåbnes midt i januar, vides ikke med sikkerhed. Ikke nemme vilkår at navigere i og planlægge ud fra når eventen er så tæt forestående.

Myndighederne beder os begrænse forsamlinger, og undgå at ses på tværs af smittekilder, – dette respekterer vi selvfølgelig, og viser rettidig omhu ved at aflyse vores store arrangement, der normalt tiltrækker flere tusinde gæster.

Kyndelmisse Lysfestens fine program for 2022 var ellers tip-top klar, og der er blevet arbejdet virkelig hårdt for at sammensætte et super flot program. Det skal de mange engagerede deltagere have en kæmpe tak for. Men, vi må ”op på hesten igen”, og tager selvfølgelig revanche, og laver et brag af en Kyndelmisse Lysfest lørdag, den 28.01.2023.

Rigtig glædelig jul – og pas godt på jer selv og hinanden.

På Kyndelmisse Lysfestens vegne
Sanne
projektleder

Foto: SDL